U Sremskim Karlovcima završena „Karlovčka berba grožđa”“

Manifestacija „Karlovačka berba grožđa”“ održana je u Sremskim Karlovcima proteklog vikenda, u organizaciji Opštine Sremski Karlovci. Ovaj а događaj је finansijski je podržao Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuergionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Ovogodišnji program počeo je nastupom KUD-a „”Brankovo kolo””, dok je dramski umetnik Aleksandar Matić Šaca svečano otvorio традиционалну Карловачку бербу грожђаmanifestaciju.

Grožđebal je i ove godine okupio mnoge proizvođače vina, kao i druge izlagače domaće radinosti, а. Tтokom subote i nedelje, upriličen je bogat zabavni program za najmlađe posetioce – scenski nastupi animatora, mađioničara, predstave i razne kreativne radionice.

Širom pešačke zone, dnevni program bio je уприличен obogaćen šarenom povorkom izvođača i interaktivnimог програмdešavanjimaа.

Posetioci su tokom sva tri dana тарајања manifestacije, mogli da degustiraju vina domaćih proizvođača, kao i da uživaju u nastupima raznih izvođača: Ane Bekute, benda Van Gogа, Đorđa Davida i Ivane Peters.