Представници фестивала „Егзит“ у Покрајинској влади

Председник Покрајинске владе Игор Мировић рекао је 30. јуна 2016. године приликом сусрета са представницима „Егзит фестивала“, Душаном Ковачевићем и Немањом Миленковићем, да ова интернационална манифестација заслужује озбиљну подршку.
Током разговора у Покрајинској влади, којем је присуствовао и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, наглашен је значај који „Егзит фестивал“ има за кандидатуру Новог Сада за Омладинску престоницу Европе 2019, и за Европску престоницу културе 2021.

Мировић је рекао да је „Егзит“ мост сарадње у региону, важан за укупну промоцију Војводине и Србије, и нагласио да подршка, исто тако, треба да буде заједнички допринос свих нивоа власти.

Представници „Егзита“, подсетили су на чињеницу да је реч о једном од највећих културно-друштвених пројеката реализованих у нашој држави, који доприноси грађењу позитивног имиџа Новог Сада, Војводине и Србије. Ова манифестација, која привлачи младе из целог света, и доприноси привредном развоју земље, вредна је сваке подршке, речи су њених представника који су потврдили да се свако улагање у „Егзит“ вишеструко врати.