Razvoj AP Vojvodine za period 2022-2030.godine

Na osnovu člana 32. i 34. Zakona o planskom sistemu Republike Srbije („Sl. glasnik RS“, broj 30/18), Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu objavljuje

POZIV NA JAVNE KONSULTACIJE NA NACRT PREGLEDA I ANALIZE STANJA KAO POLAZNE OSNOVE ZA IZRADU NACRTA PLANA RAZVOJA AP VOJVODINE 2022-2030. GODINA

Trajanje javnih konsultacija: 25. oktobar – 8. novembar 2021. godine

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu poziva predstavnike državnih i pokrajinskih organa, organa lokalnih samouprava, predstavnike udruženja i drugih organizacija civilnog društva, naučno-istraživačke, strukovne i druge organizacije, predstavnike ekonomsko-socijalnih partnera, kao i predstavnike privrednih subjekata i druge zainteresovane strane na onlajn konsultacije u vezi sa nacrtom Pregleda i analize stanja kao polazne osnove za izradu Plana razvoja AP Vojvodine 2022-2030. godina.

Javne konsultacije se pokreću u cilju prikupljanja nedostajućih podataka i provere realnog stanja u odnosu na pokazatelje koji su bili predmet analize i provere pretpostavki o zatečenom stanju. Za svaku analiziranu oblast postavljen je poseban dokument i poseban obrazac.

Predloge, sugestije i komentare, za jednu ili više oblasti, učesnici u procesu konsultacija dostavljaju ISKLJUČIVO NA OBRASCU koji se nalazi na internet stranici https://www.planrazvojaapv.rs/ u segmentu JAVNE KONSULTACIJE/Analiza stanja, u periodu od 25. oktobra do 8. novembra 2021. godine.

Sva dodatna pitanja možete uputiti putem elektronske adrese: info@planrazvojaapv.rs
Uključite se, informišite se, neka vaše znanje i iskustvo pomognu u izradi što efikasnijeg i sveobuhvatnijeg Plana razvoja AP Vojvodine.

 

 

Objavljen poziv za javne konsultacije u okviru projekta izrade Nacrta Plana razvoja AP Vojvodine

Datum: 25. 10. 2021. godine

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu uputio je poziv predstavnicima državnih i pokrajinskih organa, organa lokalnih samouprava, predstavnicima udruženja i drugih organizacija civilnog društva, naučno-istraživačkim, strukovnim i drugim organizacijama, predstavnicima ekonomsko-socijalnih partnera, kao i predstavnicima privrednih subjekata i drugim zainteresovanim stranama na onlajn konsultacije u vezi sa nacrtom Pregleda i analize stanja kao polazne osnove za izradu Plana razvoja AP Vojvodine 2022-2030. godina.

Javne konsultacije će se sprovoditi u periodu od 25. oktobra do 8. novembra 2021. godine. Javne konsultacije se pokreću u cilju prikupljanja nedostajućih podataka i provere realnog stanja u odnosu na pokazatelje koji su bili predmet analize i provere pretpostavki o zatečenom stanju.
https://www.planrazvojaapv.rs/

 

 

PRODUŽEN ROK TRAJANJA POZIVA NA JAVNE KONSULTACIJE NA NACRT PREGLEDA I ANALIZE STANJA KAO POLAZNE OSNOVE ZA IZRADU NACRTA PLANA RAZVOJA AP VOJVODINE 2022-2030. GODINA

Trajanje javnih konsultacija: 25. oktobar – 12. novembar 2021. godine

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu poziva predstavnike državnih i pokrajinskih organa, organa lokalnih samouprava, predstavnike udruženja i drugih organizacija civilnog društva, naučno-istraživačke, strukovne i druge organizacije, predstavnike ekonomsko-socijalnih partnera, kao i predstavnike privrednih subjekata i druge zainteresovane strane na online konsultacije u vezi sa nacrtom Pregleda i analize stanja kao polazne osnove za izradu Plana razvoja AP Vojvodine 2022-2030. godina.

Javne konsultacije se pokreću u cilju prikupljanja nedostajućih podataka i provere realnog stanja u odnosu na pokazatelje koji su bili predmet analize i provere pretpostavki o zatečenom stanju.

Za svaku analiziranu oblast postavljen je poseban dokument i poseban obrazac.

Predloge, sugestije i komentare, za jednu ili više oblasti, učesnici u procesu konsultacija dostavljaju najkasnije do 12. novembra 2021. godine, ISKLJUČIVO NA OBRASCU koji se nalazi na internet stranici https://www.planrazvojaapv.rs/ u segmentu JAVNE KONSULTACIJE/Analiza stanja,

Sva dodatna pitanja možete uputiti putem elektronske adrese: info@planrazvojaapv.rs

Uključite se, informišite se, neka vaše znanje i iskustvo pomognu u izradi što efikasnijeg i sveobuhvatnijeg Plana razvoja AP Vojvodine.