Подсекретар Небојша Војновић и помоћник Небојша Дракулић одржали састанак са проф.Николасом Левратом на тему перспективе ЕУ

Дугогодишњи директор Global Studies Универзитета у Женеви и шеф департмана за међународно право Универзитета у Женеви Николас Леврат (Nicolas Levrat) био је данас гост Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду и Покрајинске владе, односно Секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

На интерактивном састанку, овај угледни стручњак упознао је учеснике скупа са перспективама ЕУ и шта се у будућности може очекивати.

На састанку су учествовали господин Небојша Војновић, подсекретар у Секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, проф. др Светлана Михић, подсекретар у Секретаријату за високо образовање и научноистраживачку делатност, Небојша Дракулић, помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и др Јелена Дамњановић, директор Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду.