Помоћник секретара Небојша Дракулић на презентацији потенцијала општине Бач

Помоћник секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу небојша Дракулић присуствовао је у уторак, 24. јануара 2017. године, у Привредној комори Србије скупу „Дани Бача – промоција инвестиционих потенцијала“ како би се потенцијални инвеститори упознали са могућностима улагања у тој општини и са предузећима која ту већ успешно послују.
 
Државни секретар у Министарству за државну управу и локалну самоуправу Иван Бошњак рекао је да  општина Бач са својом традицијом представља добру окосницу за даљи и бољи развој и да је спремна за нове инвестиције.

Председник општине Бач Драган Сташевић представио је туристичке, привредне и инвестиционе потенцијале општине Бач, која располаже са око 24.000 пољопривредних површина, а постоје и озбиљни потенцијали за развој органске производње.

Директор Одељења за стратешко планирање, развој и анализе Александар Кемивеш изјавио је да је општина Бач у претходном периоду уложила велики напор ради представљања  потенцијала за инвестиције. Најновији тренд, како је рекао, показује раст броја локалних самоуправа које успешно промовишу своје могућности, комуницирају са заинтересованим инвеститорима и пружају неопходну подршку приликом реализације инвестиција, ради остварења одрживог економског развоја.