Отворена регистрација за Европску недељу региона и градова у Бриселу

Почев од данас, 8. јула 2019. године, отворен је вебсајт за регистрацију за учешће на више од 300 догађаја у оквиру Европске недеље региона и градова, која ће бити одржана у Бриселу од 7. до 10. октобра 2019. године. Европска недеља региона и градова је један од највећих догађаја у Бриселу, који се у континуитету одржава од 2003. године, а тиче се регионалних политика и иницијатива. Ове године се очекује више од 6.000 учесника, а могуће је регистровати се на више од 300 догађаја.
 
Фонд „Европски послови“ АПВ и Канцеларија АП Војводине у Бриселу вас позивају да се региструјете путем следећег линка на догађај који ће АП Војводина организовати заједно са партнерима из Италије, Аустрије, Шпаније, Француске, Грчке, Норвешке и Пољске.

https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions/373_en

Поред презентација о социјалним политикама и иницијативама широм Европе, посетиоци ће у оквиру догађаја који АП Војводина организује 8. октобра од 14:30 у седишту Комитета региона у Бриселу моћи да се упознају са политикама и иницијативама које у име АП Војводине спроводи Фондација „ОПЕНС2019“, промовишући Град Нови Сад, Омладинску престоницу Европе у текућој години.

Све догађаје током Европске недеље региона и градова, као и саму регистрацију, можете наћи на следећем линку: https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions_en