Парошки присуствовао Дану општине Србобран и Дану ослобођења 

Заменик секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Радивој Парошки присуствовао је данас у општини Србобран свечаности поводом обележавања Дана општине Србобран и Дана ослобођења. 

Том приликом, на Тргу слободе – у име Секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу – заменик секретара положио је венац на споменик жртвама фашизма. 

Председник општине Радивој Дебељачки истакао је да се грађани Србобрана поносе на различите вере, језике и народе који чине идентитет ове општине, те да у овом друштву нема места и да никада и неће бити места за неофашизам нити за било које облике нетолеранције, агресије или неразумевања. 

Свечаном полагању венаца на Тргу слободе присуствовали су бројни гости, представници локалне самоуправе, представници удружења, организација, као и грађани. 

Празник општине Србобран наставља се свечаном академијом у Дому културе „Позориштанце”, где ће од 19 часова заслужним појединцима бити додељене највише друштвене награде и захвалнице за изузетне резултате у раду и деловању у разним областима.