Секретар Бјелић на Свечаној академији поводом 57 година Економског факултета у Суботици

Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић учествовао је у четвртак, 18. маја 2017. године, на Свечаној академији Економског факултета поводом 57 година од оснивања и пожелео још много једнако значајних успеха и пројеката овој високошколској институцији, као и у претходних скоро шест деценија.

На прослави, где су присуствовали бројни домаћи и страни гости, професори, сарадници и студенти, декан Економског факултета Александар Грубор изразио је задовољство што је ова високошколска институција током шест деценија постојања и рада израсла у познату и фирмисану високошколску установу и ван земље, као и део европског образовног простора, где је образовано на десетине хиљада дипломираних и мастер економиста, магистара и доктора економских наука.

Свечаној академији присуствовали су и професор др Зоран Станковић, председник координационог тела Владе за Прешево, Бујановац и Медвеђу, затим Андреа Орицио, шеф Мисије ОЕБС-а у Србији, Биљана Абрамовић, проректор Универзитета у Новом Саду, као и бројни други гости.