Регионални пословни форум у Новом Саду 25-27. септембар 2018.

Скупштина европских регија и Скупштина Аутономне покрајине Војводине у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине и Европском мрежом предузетника, уз подршку  Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и Фонда „Европски послови“ организују Регионални пословни форум од 25. до 27. септембра 2018. године.

Учесници форума су регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције.

Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција.

 

Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и  одржавања Б2Б састанака с компанијама и институцијама учесницима форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.

Сектори који ће бити представљени су:

  • Пољопривреда и прехрамбена индустрија
  • Метало-прерађивачка индустрија
  • Туризам

Платформа за организацију „један на један“ састанака је доступна кликом на линк http://rbf2018novisad.talkb2b.net/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између региона, укључујући споразуме о слободној  трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора.

За додатне информације молимо посетите: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs/
или контактирајте : rbf2018@skupstinavojvodine.gov.rs