Sekretar Bjelić na Svečanoj akademiji povodom 57 godina Ekonomskog fakulteta u Subotici

Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić učestvovao je u četvrtak, 18. maja 2017. godine, na Svečanoj akademiji Ekonomskog fakulteta povodom 57 godina od osnivanja i poželeo još mnogo jednako značajnih uspeha i projekata ovoj visokoškolskoj instituciji, kao i u prethodnih skoro šest decenija.

Na proslavi, gde su prisustvovali brojni domaći i strani gosti, profesori, saradnici i studenti, dekan Ekonomskog fakulteta Aleksandar Grubor izrazio je zadovoljstvo što je ova visokoškolska institucija tokom šest decenija postojanja i rada izrasla u poznatu i afirmisanu visokoškolsku ustanovu i van zemlje, kao i deo evropskog obrazovnog prostora,  gde je obrazovano na desetine hiljada diplomiranih i master ekonomista, magistara i doktora ekonomskih nauka.

Svečanoj akademiji prisustvovali su i profesor dr Zoran Stanković, predsednik koordinacionog tela Vlade za Preševo, Bujanovac i Medveđu, zatim Andrea Oricio, šef Misije OEBS-a u Srbiji, Biljana Abramović, prorektor Univerziteta u Novom Sadu, kao i brojni drugi gosti.