A A A
Вести
 • Успостављена сарадња са холандским регијама и валонским привредницима Уторак, 23. Јануар 2018. 10:30
  У петак 19. јануара 2018. године представници АП Војводине у Бриселу, Срђан Мачкић и Ђорђе Цицовић, одржали су два одвојена састанка, први са директором Представништва холандских регија Роб ван Еијкереном (Rob van Eijkeren), а други са саветником Уније валонских привредника Патриком Хеинриксом (Patrick Heinrichs). Оба састанка су имала за циљ продубљивање даље сарадње АПВ и њених субјеката, посебно што до сада АПВ није сарађивала са холандским регијама, односно са поменутом унијом из Валоније. Као резултат састанака, покрајинским институцијама су достављене релевантне информације о областима у којима постоји могућност сарадње и формализовања односа.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Састанак са ректором Колеџа Европе на тему заједничких пројеката Уторак, 16. Јануар 2018. 9:15
  Представници АП Војводине у Бриселу, предвођени шефом Канцеларије АПВ у Бриселу, Срђаном Мачкићем и Амбасадорка Републике Србије при ЕУ, Ана Хрустановић, 12. јануара 2018. године присуствовали су састанку који је у свом кабинету уприличио ректор престижног Колеџа Европе професор Јорг Монар (Jorg Monar).
  ОПШИРНИЈЕ
 • Објављен конкурс за пријаву на Програм „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“ Петак, 12. Јануар 2018. 10:00
  Фонд „Европски послови“ АП Војводине објавио је конкурс за пријаву на 4. циклус Програма„Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“. Циљ овог Програма је упознавање са политикама Европске уније и припрема полазника за креирање и имплементацију европских пројеката, што је подржано великим бројем предмета и интензивном разменом знања са предавачима, као и интеракцијом између полазника током реализације заједничких радних задатака.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Обележен 9. јануар - Дан Републике Српске Уторак, 09. Јануар 2018. 15:45
  Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин присуствовао је данас у Новом Саду обележавању 9. јанунара, Дана Републике Српске. Дана 9. јануара 1992. године у Сарајеву, одлуком тадашње Скупштине српског народа у Босни и Херцеговини, донета је Декларација о проглашењу Републике српског народа Босне и Херцеговине. Проглашена је Република на подручјима српских аутономних регија и области, те других српских етничких целина у Босни и Херцеговини.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Потпредседник Милићевић и секретар Бјелић у радној посети општини Бечеј Понедељак, 08. Јануар 2018. 15:05
  Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић данас су посетили општину Бечеј, где је на састанку са председником општине Драганом Тошићем и члановима општинског већа разговарано о реализацији пројеката које спроводи Покрајинска влада заједно са општином и, уједно, о будућим инвестицијама у 2018. години.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Председник Мировић и секретар Бјелић обишли општину Пећинци Среда, 20. Децембар 2017. 14:40
  Председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић посетили су данас општину Пећинци, где је Покрајинска влада у протеклој години за изградњу путне и комуналне инфраструктуре, реконструкцију образовних, здравствених и установа културе, издвојила више од 170 милиона динара. Мировић је након састанка са председницом Привременог органа општине Пећинци Дубравком Ковачевић-Суботички обишао новоизграђени пут Шимановци – Сремски Михаљевци за чију изградњу је Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања обезбедила 19 милиона динара.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Решење о додели средства на Конкурсу за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте који доприносе афирмацији и промоцији система менаџмент квалитета у јединицама локалне самоуправе на територији АП Војводине Уторак, 19. Децембар 2017. 14:40
  На основу члана 24. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Службени лист АП Војводине“, број 37/2014, 54/2014, 37/2016 и и 29/2017) и тачке 9. Конкурса за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте које доприносе афирмацији и промоцији система менаџмент квалитета у јединицама локалне самоуправе на територији АП Војводине, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу доноси Решење о додели средства на Конкурсу за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте који доприносе афирмацији и промоцији система менаџмент квалитета у јединицама локалне самоуправе на територији АП Војводине
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: