A A A
Вести
 • Нераскидиве су везе са Републиком Српском у свим областима Понедељак, 18. Септембар 2017. 10:00
  Пријатељство и везе Републике Србије и Републике Српске нераскидиви су у свим областима, рекао је вечерас, поздрављајући у Скупштини АП Војводине учеснике манифестације „Дани Српске у Србији“, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бијелић.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Конкурс за суфинансирање пројеката јединица локалних самоуправа стратешког значаја у области регионалног развоја Среда, 13. Септембар 2017. 10:00
  На основу члана 38. став 1. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Сл. лист АПВ“, број 37/2014, 54/2014-други пропис, 37/2016 и 29/2017) и члана 21., члана 22. став 4. и члана 25. Покрајинске скупштинске  одлуке о буџету АП Војводине за 2017. годину („Сл. лист АП Војводине“, број 69/2016, 29/2017 и 39/2017-ребаланс), Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу расписује КОНКУРС за суфинансирање пројеката јединица локалних самоуправа стратешког значаја у области регионалног развоја
  ОПШИРНИЈЕ
 • Небојша Дракулић учествовао на конференцији за медије поводом пројектa „Colourful Cooperation“ Уторак, 12. Септембар 2017. 14:30
  Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Небојша Дракулић 12. септембра 2017. године учествовао је у Сегедину, Мађарска, на састанку пројектног тима везаног за пројекат „Colourful Cooperation“ у организацији Еврорегионалне агенције за развој Дунав-Криш-Мориш-Тиса нонпрофит ДОО а потом и на конференцији за штампу која је одржана поводом представљања самог пројекта „Colourful Cooperation“ широј јавности.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Сарадња на обнови фрушкогорских цркава и манастира Уторак, 05. Септембар 2017. 15:10
  Председник Покрајинске владе Игор Мировић разговарао је данас, у Епархији сремској Српске православне цркве у Сремским Карловцима, с епископом Василијем и председницима више сремских општина о заједничким активностима на обнови фрушкогорских цркава и манастира и заштити српског културног наслеђа у Срему. На састанку је истакнута потреба да се тимски и координисано са покрајинског и локалног нивоа, у сарадњи са Епархијом сремском, заједнички ради на припреми и раелизацији пројеката који ће допринети очувању светиња на Фрушкој гори, као и на развоју и промоцији религиозног туризма на подручју сремских општина.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Милићевић позвао представнике Вал Доаза на Први сајам науке и привреде у Војводини Петак, 01. Септембар 2017. 14:15
  Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић примио је данас делегацију Департмана Вал Доаз из Француске, са чијим представницима је разговарао о остваривању конкретних модела сарадње у области привреде. У оквиру интензивирања конкретне сарадње, потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић је позвао делегацију Департмана Вал Доаз да учествују на Првом сајму науке и привреде, који ће се одржати почетком децембра ове године на Новосадском сајму. То би, према речима Милићевића, означило нови корак у сарадњи Департмана Вал Доаз и Војводине.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Секретар Бјелић присуствовао завршној манифестацији 52. Кочићевог збора у Стричићима на Змијању Четвртак, 31. Август 2017. 8:00
  СТРИЧИЋИ , 27.08.2017. Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић присуствовао је у недељу 27. августа 2017. године у селу Стричићима код Бања Луке централној манифестацији 52. „Кочићевог збора“ која је почела служењем парастоса Петру Кочићу на Клисини и полагањем венаца на споменик за 44 погинула борца Војске Републике Српске у протеклом рату.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Мировић: Конкретизовани кораци у сарадњи са Алматинском области Четвртак, 17. Август 2017. 13:15
  Председник Покрајинске владе Игор Мировић заједно са потпредседником Ђорђем Милићевићем, примио је данас делегацију Казахстана, предвођену замеником гувернера Алматинске области, Бескимпиров Серикжаном Исљамовичем и сарадницима. Током разговора у Покрајинској влади, истакнута је потреба за конкретизацијом корака у сарадњи двeју регија, која би могла да се одвија путем бројних директних инвестиција у области пољопривреде и размене знања у научноистраживачкој делатности.
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: