A A A
Вести
 • Конкурс за попуњавање једног извршилачког места Понедељак, 23. Април 2018. 10:08
  На основу члана 94. Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе („Сл. гласник РС“, број 21/16) и члана 17. став 1, члана 18. став 2, члана 19. став 2, члана 20. и 21. Уредбе о спровођењу интерног и јавног конкурса за попуњавање радних места у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе ("Сл. гласник РС", број 95/16) и члана 24. став 2. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Службени лист АПВ“ број 37/14, 54/14-др. одлука и 37/16) оглашава се: ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ РАДНОГ МЕСТА У ПОКРАЈИНСКОМ СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА РЕГИОНАЛНИ РАЗВОЈ, МЕЂУРЕГИОНАЛНУ САРАДЊУ И ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ
  ОПШИРНИЈЕ
 • Представљени лидери у привлачењу инвестиција у Војводини Четвртак, 19. Април 2018. 13:10
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, присуствовао је данас у организацији Покрајинске владе и Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД), манифестацији „Лидери инвестиција у Војводини“ где су представњени примери најбољих пракси системског приступа економском развоју и привлачењу улагања које примењују АП Војводина и њене општине. Поред потенцијала Руме, Сомбора и Новог Сада, у домену привлачења инвестиција и унапређења општинских услуга представљени су резултати новог истраживања НАЛЕД о спремности локалних самоуправа у Војводини да подстичу развој локалне привреде.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Отворен Други позив за подношење предлога пројеката у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија – Република Хрватска 2014-2020 Уторак, 17. Април 2018. 15:50
  Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин присуствовао је данас свечаној конференцији, одржаној у Градској кући у Суботици, поводом отварања Другог позива за достављање предлога пројеката Интеррег ИПА Програма прекограничне сарадње Хрватска - Србија за период 2014 -2020.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Одржано пето заседање Заједничке комисије Србије и Баден – Виртемберга Уторак, 17. Април 2018. 13:30
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну управу Огњен Бјелић присуствовао је, у својству координатора прве радне групе, петом заседању Заједничке комисије Србије и Баден-Виртемберга. Председавајући српског и немачког дела Заједничке комисије, потписали су данас у присуству премијера Владе Србије Ане Брнабић и премијера Баден-Виртемберга Винфрида Кречмана, Протокол о унапређењу сарадње имеђу Србије и немачке покрајине Баден-Витемберг.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Одржана конференција „Дуално образовање - један европски модел за Србију“ Четвртак, 12. Април 2018. 15:10
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегоналну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, присусутвовао је данас конеференцији „Дуално образовање – један европски модел за Србију“ одржаној у Мастер центру Новосадског сајма. Дуално образовање је проверен систем стручног образовања младих људи са циљем обезбеђивања услова за стицање усавршавање и развој компетенција које су у складу са потребама савременог тржишта.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Нове инвестиције у севреноисточној индустријској зони Инђије Уторак, 03. Април 2018. 14:50
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Огњен Бјелић данас је обишао северноисточну радну зону и фабрику „Техноекспорт“ у општини Инђија. У северноисточној радној зони, која спада у најопремљеније у земљи и налази се у близини аутопута између Београда и Новог Сада , очекује се реализација шест нових инвестиција са чијим инвеститорима су уговори већ потписани.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Секретар Огњен Бјелић посетио општину Сребреница Петак, 30. Март 2018. 15:55
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, састао се данас у Сребреници са начелником општине Младеном Грујичићем са којим је разговарао о јачању односа између АП Војводине и општине Сребреница. Секретар Бјелић борави у узвратној посети Сребреници, чија је делегација недавно посетила АП Војводину, у циљу наставка и продубљивања сарадње која је могућа у бројним областима, посебно у привреднм сектору, области здравства и размени знања из области науке и образовања..
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: