A A A
Вести
 • Пројекат о смањењу катастрофа презентован и у Босни и Херцеговини Среда, 21. Јун 2017. 0:00
  Завршна конференција у оквиру реализације пројекта „Смањење катастрофа, стандардизовање анализа опасности и процене ризика - DR SHARE“ одржана је 21. јуна 2017. године у Орашју, Босна и Херцеговина, а пројекат су промовисали партнери из три државе - Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Конференција за медије поводом годину дана рада Покрајинске владе Среда, 21. Јун 2017. 0:00
  Председник Покрајинске владе Игор Мировић, заједно са члановима Владе, представио је на конференцији за медије једногодишње резултате рада покрајинске администрације. У складу са програмом рада који је пре годину добио двотрећинску подршку посланика у Скупштини Војводине, Мировић је подсетио на принципе којима се Покрајинска влада руководила у претходних годину дана. - То је, најпре, принцип политичке стабилности, који је у потпуности успостављен, јер су све одлуке доношене једногласно, истовремено, уз подршку у Покрајинској скупштини - казао је Мировић, додајући да је у протеклих годину дана напуштен принцип „јалових расправа“. Према речима председника Покрајинске владе, други важан принцип јесте сарадња са Владом Републике Србије, кроз модел који је дефинисан као окупљање око пројеката.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Бјелић: Успешно завршен пројекат „DR SHARE“ Уторак, 20. Јун 2017. 0:00
  На данашњој конференцији поводом завршетка пројекта „DR SHARE “Смањење катастрофа, стандардизована анализа опасности и процена ризика“ (Disaster Reduction, Standardized Hazard Analysis and Risk Evaluation - DR SHARE) у Новом Саду, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, обратио се предстваницима медија изразивши задовољство поводом успешне реализације комплексног међународног пројекта уз учешће више страних партнера и партнерских институција, што је како је рекао још једна од охрабрујућих чињеница на европском путу Републике Србије.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Унапређивање сарадње Черњивецке области и Војводине Понедељак, 19. Јун 2017. 0:00
  Потпредседник Покрајинске владе Михаљ Њилаш примио је делегацију из Черњивецке области у Украјини, коју је предводио заменик председника обласне државне администрације Игор Богатирец. У разговору, којем је присуствовао и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, истакнута је могућност унапређивања сарадње између АП Војводине и Черњивецке области, у оквиру јачања укупне сарадње наше покрајине и региона Украјине.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Одржана завршна конференција у оквиру реализације пројекта DR SHARE у Хрватској Понедељак, 19. Јун 2017. 0:00
  Завршна конференција у оквиру пројекта „Смањење катастрофа, стандардизовање анализа опасности и процене ризика - DR SHARE“ одржана је 19. јуна 2017. године у Винковцима у Хрватској. Пројекат је окупио партнере из три државе - Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Покрајинска влада ће подржавати скупове који баштине традицију и културу различитих крајева Субота, 17. Јун 2017. 0:00
  Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, присуствовао је у Буковцу, седамнаестом по реду Завичајном збору-косидба, спортско-културној манифестацији, чији је циљ очување крајишке традиције и културе. Традиционалној манифестацији, коју су организовали Завичајно удружење „Мањача“ и Савез крајишких удружења, присуствовао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић, представници Владе Републике Српске и други гости.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Секретар Бјелић учествовао на радном састанку у вези са програмом прекограничне сарадње Мађарска-Србија Петак, 16. Јун 2017. 0:00
  На позив председника Самоуправе жупаније Бач-Кишкун Ласла Ридега, покрајински секретар, Огњен Бјелић, учествовао је на радном састанку у вези са INTERREG IPA програмом прекограничне сарадње Мађарска-Србија 2014-2020.
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: