A A A
Вести
 • Састанак са ректором Колеџа Европе на тему заједничких пројеката Уторак, 16. Јануар 2018. 9:15
  Представници АП Војводине у Бриселу, предвођени шефом Канцеларије АПВ у Бриселу, Срђаном Мачкићем и Амбасадорка Републике Србије при ЕУ, Ана Хрустановић, 12. јануара 2018. године присуствовали су састанку који је у свом кабинету уприличио ректор престижног Колеџа Европе професор Јорг Монар (Jorg Monar).
  ОПШИРНИЈЕ
 • Објављен конкурс за пријаву на Програм „Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“ Петак, 12. Јануар 2018. 10:00
  Фонд „Европски послови“ АП Војводине објавио је конкурс за пријаву на 4. циклус Програма„Управљање регионалним развојем кроз ЕУ фондове“. Циљ овог Програма је упознавање са политикама Европске уније и припрема полазника за креирање и имплементацију европских пројеката, што је подржано великим бројем предмета и интензивном разменом знања са предавачима, као и интеракцијом између полазника током реализације заједничких радних задатака.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Обележен 9. јануар - Дан Републике Српске Уторак, 09. Јануар 2018. 15:45
  Помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин присуствовао је данас у Новом Саду обележавању 9. јанунара, Дана Републике Српске. Дана 9. јануара 1992. године у Сарајеву, одлуком тадашње Скупштине српског народа у Босни и Херцеговини, донета је Декларација о проглашењу Републике српског народа Босне и Херцеговине. Проглашена је Република на подручјима српских аутономних регија и области, те других српских етничких целина у Босни и Херцеговини.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Потпредседник Милићевић и секретар Бјелић у радној посети општини Бечеј Понедељак, 08. Јануар 2018. 15:05
  Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић данас су посетили општину Бечеј, где је на састанку са председником општине Драганом Тошићем и члановима општинског већа разговарано о реализацији пројеката које спроводи Покрајинска влада заједно са општином и, уједно, о будућим инвестицијама у 2018. години.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Председник Мировић и секретар Бјелић обишли општину Пећинци Среда, 20. Децембар 2017. 14:40
  Председник Покрајинске владе Игор Мировић и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић посетили су данас општину Пећинци, где је Покрајинска влада у протеклој години за изградњу путне и комуналне инфраструктуре, реконструкцију образовних, здравствених и установа културе, издвојила више од 170 милиона динара. Мировић је након састанка са председницом Привременог органа општине Пећинци Дубравком Ковачевић-Суботички обишао новоизграђени пут Шимановци – Сремски Михаљевци за чију изградњу је Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања обезбедила 19 милиона динара.
  ОПШИРНИЈЕ
 • Решење о додели средства на Конкурсу за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте који доприносе афирмацији и промоцији система менаџмент квалитета у јединицама локалне самоуправе на територији АП Војводине Уторак, 19. Децембар 2017. 14:40
  На основу члана 24. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи („Службени лист АП Војводине“, број 37/2014, 54/2014, 37/2016 и и 29/2017) и тачке 9. Конкурса за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте које доприносе афирмацији и промоцији система менаџмент квалитета у јединицама локалне самоуправе на територији АП Војводине, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу доноси Решење о додели средства на Конкурсу за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте који доприносе афирмацији и промоцији система менаџмент квалитета у јединицама локалне самоуправе на територији АП Војводине
  ОПШИРНИЈЕ
 • Субвенције од 350 милиона динара за нова радна места у Војводини Четвртак, 14. Децембар 2017. 15:30
  Покрајински секретар за регионални развој, међурегионални развој и локалну самоуправу, Огњен Бјелић, уручио је данас уговоре о субвенцијама вредне 350 милиона динара представницима 19 приватних предузећа по основу Конкураса за доделу средстава из Буџетског фонда за спровођење мера развојне политике АП Војводине. Ресорни секретар Бјелић истакао је да Покрајинска влада ову меру развојне политике спроводи по први пут, у координацији са Развојном агенцијом Војводине, дефинишући тако јединствени приоритет из свог програма, а то је бржи привредн развој АП Војводине кроз отварање нових радних места.
  ОПШИРНИЈЕ
Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: