A A A
Вести

У току завршни радови на рехабилитацији Гребенског пута

 

Завршни радови на рехабилитацији Гребенског пута

Покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић обишао је данас, са председником Покрајинске владе Игором Мировићем и директором Управе за капитална улагања АП Војводине Недељком Ковачевићем, деоницу Гребенског пута на Фрушкој гори, где су у току радови на рехабилитацији овог путног правца.


- Почели су радови на последњој, најугроженијој деоници Гребенског пута у дужини од готово пет километара, за шта је Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања Војводине, издвојила 220 милиона динара - рекао је председник Покрајинске владе Игор Мировић након обиласка радова на деоници од раскрснице са државним путем првог реда Iб-21 (Нови Сад – Рума) до раскрснице са државним путем другог реда IIб-313 (Раковац–Врдник).


Подсетивши на то да су сада реконструисане и деонице Банстол – Одмаралиште Електровојводине – Иришки венац, председник Мировић је истакао да ће на пролеће, када радови на овој деоници буду завршени, Гребенски пут бити комплетно обновљен.

 

Завршни радови на рехабилитацији Гребенског пута

- Завршетком радова испунићемо обећање дато на почетку мандата ове Владе, а то је да ћемо завршити рехабилитацију најyгроженијих делова Гребенског пута, на корист свих грађана - поручио је председник Мировић, истичући да је уређење фрушкогорских саобраћајница веома значајно и због развоја туризма.


Председник Општине Ириг Стеван Казимировић изјавио је да су радови на реконструкцији Гребенског пута изузетно важни, како за мештане, тако и за туристе, којима ће на овај начин бити олакшан долазак до свих дестинација на Фрушкој гори.

 

Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: