A A A
Вести

Подсекретар Небојша Војновић и помоћник Небојша Дракулић одржали састанак са  проф.Николасом Левратом  на тему перспективе ЕУ

 

Нови Сад, 17. март 2017.


Састанак са професором Левратом

Дугогодишњи директор Global Studies Универзитета у Женеви и шеф департмана за међународно право Универзитета у Женеви Николас Леврат (Nicolas Levrat) био је данас гост Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду и Покрајинске владе, односно Секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

На интерактивном састанку, овај угледни стручњак упознао је учеснике скупа са перспективама ЕУ и шта се у будућности може очекивати.

 

Састанак са професором Левратом

На састанку су учествовали господин Небојша Војновић, подсекретар у Секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, проф. др Светлана Михић, подсекретар у Секретаријату за високо образовање и научноистраживачку делатност, Небојша Дракулић, помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и др Јелена Дамњановић, директор Високе пословне школе струковних студија у Новом Саду.

Пошаљите ову страницу
E-mail primaoca:
Vaš e-mail:
Vaše ime:
Naziv poruke:
Tekst poruke:
E-mail format: